Spa SHR

Het meest geavanceerde IPL haarverwijderingsapparaat

Stelt u zich eens voor dat u uw cliënten kunt vertellen dat er een manier is om ongewenst haar te verwijderen op een vrijwel pijnloze manier. En nu kan dit. Met het meest geavanceerde IPL haarverwijderingsapparaat voor de esthetische en cosmetische markt; de Spa SHR™.

Spa SHRDe Spa SHR™ is een vooraanstaand systeem dat speciaal is ontworpen om ongewenst haar sneller en meer comfortabel te verwijderen dan ooit tevoren. Ontworpen na jaren van onderzoek en ontwikkeling in de medische wereld; de Spa SHR™ is een ongekende innovatie en vertegenwoordigd een doorbraak in esthetische technologie voor het verwijderen van ongewenst haar in een spa of salon zonder pijn.

Vanwege deze ongelofelijke vooruitgang brengt de Spa SHR™ een dramatische verandering teweeg in de manier waarmee op lichttherapie gebaseerde haarverwijdering heeft plaatsgevonden de afgelopen 15 jaar.

De onderstaande links kunt u aanklikken voor meer informatie over de Spa SHR™.

Pijnloze haarverwijdering

De Spa SHR™ is een haarvrije en pijnvrije oplossing dat net zoals een laser in medische klinieken haarvrije resultaten bied. De SHR methode zorgt voor een langzame opwarming van de dermis tot een bepaalde temperatuur. Door deze temperatuurverhoging wordt de haarfollikel vernietigd en zo het teruggroeien tegen gegaan. Het omliggende weefsel wordt niet beschadigd en geeft geen oncomfortabele hoge piekenergie.

Extra comfort door middel van een Cooling tip
De Spa SHR™ biedt een revolutionair contact Cooling tip, wat zorgt voor de comfortabele koeling van de epidermis. Deze koeltechnologie bevordert het comfort van de patient en waarborgt de veiligheid van ontharing.

Haarverwijdering ‘’IN-motion™’’
Spa SHR™ is uniek, want het pijnvrij proces ontstaat doordat er gewerkt wordt met een bewegende techniek. Door deze bewegende In Motion™ techniek worden veel voorkomende problemen als gemiste of overgeslagen gebieden geëlimineerd. Deze veelomvattende methode betekend: zachte armen, benen, ruggen en gezichten voor al uw klanten, zonder de pijnervaring! Sommige klanten vergelijken de SHR methode met een “Hot Stone” Massage.

Duizenden tevreden klanten
Klanten van over de hele wereld hebben een nieuwe manier van ontharen ervaren zonder pijn dankzij de geavanceerde technologie van de Spa SHR™. Het is een veilige en effectieve techniek, bewezen door verschillende specialisten.

Hoe werkt de Spa SHR™

De Spa SHR™ maakt gebruik van de fotoselectieve thermolyse en combineert dit met de exclusieve IN-Motion™ technologie. Het is een duidelijke verbetering op de traditionele haarverwijderingstechnologie, omdat de SHR methode een veiligere en meer effectieve manier is.

Langzame verwarming is de sleutel
Hoge pulsen met een lage energiedichtheid, maar uiteindelijk met een hoog gemiddelde energie maakt dat de Spa SHR™ een opvallend apparaat is in de industrie. In plaats van de haar in een keer kapot te maken warmt de SHR methode de haarfollikel langzaam op. Door de langzame opwarming van zowel de huid als het haartje is het dubbel zo effectief zonder gevaar op verbrandingen of blaren. Deze behandelmethode in combinatie met de contact Cooling tip van de Spa SHR™ maakt de ervaring extra comfortabel voor de klant.

Gehele jaar doorwerken, zelfs op een gebruinde huid.
De Spa SHR™ zorgt voor permanente haarverwijdering, op bijna alle huidtypes en haarkleur, ook op gebruinde huiden. Dit betekent dat je bijna iedere klant kan helpen gedurende het hele jaar.

Verwijderd de pijn, niet de effectiviteit
Pijnvrij is niet de enige innovatie. Klinische studies bewijzen dat een klant een reductie van 70-85% in het te behandelen gebied mag verwachten door de Spa SHR™. Additionele sessies kunnen zelfs dit percentage verhogen. Bovendien is de Spa SHR™ gemakkelijk hanteerbaar en zeer kosteneffectief; geen verbruiks- of wegwerpartikelen!

Spa SHR behandeling

IN-Motion™ technologie verwijderd pijn

IN-Motion™ technologie
IN-Motion™ technologie is een doorbraak in de comfort van de klanten, snelheid van behandelen en constante klinische resultaten. Waarom?

Het combineert koeling met een geleidelijke verwarming naar het doel, de therapeutische temperatuur, zonder het risico van beschadiging en met veel minder pijn.

Additionele handstukken

SSR module Spa SHRSSR
De SSR module behandelt vasculaire en pigmentatie aandoeningen. Het verbetert de huidskleur en zorgt voor een complete huidverjonging.

SST module Spa SHRSST
Dankzij de gepatenteerde IN-Motion™ technologie produceert de SST behandeling een strakker en frissere uitstraling van de huid zonder pijn of invasieve behandelingen.

Voordelen van de Spa SHR™

 • Pijnvrij, langdurige haarverwijdering
 • Permanente haarvermindering van al het gepigmenteerde haar
 • Gehele jaar, snelle en betrouwbare resultaten
 • Gemakkelijk te bedienen met voorgeprogrammeerde parameters
 • Lage kosten voor de eigenaar zonder wegwerpartikelen
 • Geïntegreerde contactkoeling tip mechanisme
 • Deel van de familie van medisch geteste spa producten.

Spa SHR voor en na

Klanten enquêtes laten zien dat de Spa SHR™ technologie meerdere malen gekozen wordt. Het helpt mensen om over de ’’ Angst factor’’ van de pijn bij haarverwijdering.

Behandel meer patiënten

Met deze unieke combinatie van comfort, veiligheid en effectiviteit bied de Spa SHR™ u de mogelijkheid meer klanten te behandelen dan ooit tevoren. U zult sneller uw investering terug verdienen en een brede doelgroep kunnen benaderen. Bovendien kunt u uw Spa SHR apparaat uitbreiden met handstukken voor huidverjonging, huidverstrakking en ter behandeling van milde acne.

ROI
 • Hoge afname; 18% gemiddelde jaarlijkse groei van laser/licht haarverwijdering
 • Brede scala; pijnvrije haarverwijdering is een gewilde behandeling voor alle leeftijden, het hele jaar door
 • Geen verbruiksartikelen
 • Snelle behandelingen

Al mijn schoonheidsspecialisten zijn lovend over de voordelen welke de Spa SHR™ voorziet voor de consument. Het systeem is makkelijk te leren en geeft hen de volledige controle het systeem te gebruiken stationair of met de In-Motion techniek. Consumenten beamen dat de behandeling voelt als een ‘hot stone massage’.
Erin Patane, Neo Skin Spa

Technische specificaties

Optionele modules: SHR, SST,SSR
Licht bron: AFT Pulsed Light
Pulse herhalingsfrequentie: 3 Hz
Koeling: Geïntegreerde contact koeling tip
Electriciteit: 100-120 VAC, 13A, 50/60 Hz
220-240 VAC,6A, 50/60 Hz
Afmeting: 55 x 57 x 93 cm
21.6 x 22.5 x 36.6 inch
Gewicht: 70 kg. (155 Ibs.)

CE gecertificeerd

Spa Shr CE gecertificeerd