Spa RF

Spa RF

Nu is er een revolutionaire manier om centimeters te verliezen zonder dieet, lichaamsoefeningen of operatie. Het heet de Spa RF™. De Spa RF™ is een ongelooflijke technologische doorbraak welke geavanceerde hitte- energie gebruikt ter behandeling van cellulite en ter verbetering van de lichaamscontouren.

Spa RFDe Spa RF™ maakt gebruik van radiofrequentie (RF) energie welke sinds decennia veilig wordt gebruikt in medische settingen. De Spa RF™ neemt traditionele RF een stap verder door het produceren van erg consistente resultaten welke door deze superiore technologie wordt onderschreven. Met een aantal vrijwel pijnloze sessies zult u uw cliënten verrassen en verblijden met hun nieuwe hervormde figuur.

Via onderstaande links kunt u meer informatie vinden over de Spa RF™.

Verstrakken en hervormen van de huid met warmte

Spa RF™ maakt de huid strakker, en verbetert cellulite. De Spa RF™ zorgt voor de hervorming van het lichaam door een speciaal, door meerdere lagen van de huid gaande, warmtetherapie. Dit zorgt voor een gladdere, strakkere huid, vermindering van cellulitie en produceert een slankere en meer getonifieerde huid.

Vrijwel pijnloos, vergelijkbaar met een “hot stone” massage
De Spa RF™ verbetert de huidelasticiteit en -textuur door middel van een exclusieve IN-motion™ technologie. De IN-motion™ technologie verzekert de klant van een snelle, veilige en vrijwel pijnloze ervaring. De klanten vergelijken de behandeling met een comfortabele “hot stone” massage.

Superieure technologie, dat klanten comfort verzekert.
De Spa RF™ technologie is een vooraanstaande ontwikkeling en goedgekeurd door specialisten. Uit onderzoek is gebleken dat het een zeer veilige en effectieve keuze is voor in een spa of salon. Uw klanten blijven ontspannen en comfortabel gedurende iedere behandeling. De resultaten zijn ongelofelijk consistent van klant tot klant.

Hoe werkt de Spa RF™

De Spa RF™ is een doorbraak; hoogstaande technologie die geleidelijk de verschillende lagen van de huid verwarmt, om het collageen en bindweefsel te verstevigen en te herstructureren, zowel oppervlakkig alsmede diep in de huid. Door collageen ziet uw huid er zacht en jong uit.

SPA RF


Een kijkje dichterbij: collageen reorganisatie

SPA RF

IN-Motion™ technologie elimineert pijn

IN-Motion™ technologie

De IN-Motion™ technologie in combinatie met de gekoelde tip representeert een doorbraak in de comfort van de klant, snelheid van de behandeling en effectiviteit. Waarom? De IN-Motion™ technologie zorgt voor een geleidelijke verwarming; naar de therapeutische temperatuur. Dit vermindert het risico op beschadiging of pijn.

De behandelingen waren zo ontspannen, het voelde eigenlijk als een massage. Ik heb een paar behandelingen gehad en het verschil is duidelijk zichtbaar. Ik pas mijn spijkerbroek weer, die ik na de geboorte van mijn oudste kind niet meer paste. Het voelt goed om slanker te zijn. Elizabeth van Buren

Veilig voor alle leeftijden en huidtypes

Al uw klanten kunnen profiteren van de Spa RF™, ongeacht welke leeftijd, huidtype of huidskleur. De Spa RF™ is er voor iedereen die:
 • Cellulite wil verminderen
 • Lichaamscontouren wil verbeteren
 • Hervorming van het lichaam wil
 • Huidverstrakking wil
 • Slankere heupen en bovenbenen wil

Veel klanten zien al resultaat na een aantal behandelingen.

Spa RF voor en na

Simpele behandelingen, betrouwbare resultaten

Behandelparameters zijn gemakkelijk te lezen op de kleurendisplay van de Spa RF™. Op deze manier is de behandelaar keer op keer verzekerd van foutloze resultaten. Bovendien is de bediening van de Spa RF™ gemakkelijk te leren en is zo lichtgewicht dat hij gemakkelijk te verplaatsen is van kamer naar kamer en naar andere locaties.

Zorg ervoor dat uw spa of salon eruit springt
Met de Spa RF™ onderscheidt u zich van andere spa’s of salons. Bijna iedereen heeft wel een deel van hun lichaam die wel verbeterd zou kunnen worden. Met de Spa RF™ trekt u een extra doelgroep aan wat betekent dat u sneller uw investering terug heeft verdient. En in tegenstelling tot andere bodycontour systemen is de Spa RF™ een effectief en betaalbaar apparaat het hele jaar door, zonder dure oliën of behandelgels op voorraad te nemen.

Een globale klanttevredenheid
 • Tienduizenden klanten zijn reeds behandeld voor verschillende condities
 • Hoge klanttevredenheid
 • Bewezen resultaten met gedefinieerde behandelprogramma’s
 • Comfortabele behandelingen zorgen ervoor dat klanten snel hun dagelijkse bezigheden kunnen oppakken

Als spa’s of salons naar mijn mening vragen over het beste RF systeem, heb ik het altijd over de Spa RF™, omdat het een superieure technologie bevat en consequente resultaten geeft. Amber Brown, M.D. - Cosmetic Care Medical Clinic Canada

ROI
 • Hoge omzet: Afslanken op een simpele manier
 • 80% groei in lichaamsverbeterende behandelingen
 • Lage behandelkosten
 • Snelle behandelingen

Bron: Millenium Research Group, 2006

Technische specificaties

Energie: Tot 200 Watt
RF applicatie: UniLarge
Koeling: 3 Hz
Koeling: Geïntegreerd koelsysteem
Scherm: Touch screen kleuren display
Elektriciteit: 100-230 VAC, 50/60 Hz, enkele fase
Afmetingen systeem:
Met karretje: 44 cm breed x 63 cm diep x 75 cm hoog 17.25’’ breed x 25’’ diep  x 30 ‘’ hoog
Gewicht:
Systeem + karretje: 28 kg.
Systeem: 16.5 kg.
Karretje: 11.5 kg.

CE geregistreerd

Spa RF CE geregistreerd

Video