De complete ontharingsoplossing - Soprano ICE

Meest volledige en effectieve ontharingslaser


Permanente haarverwijdering met Soprano XLDe Soprano ICE is de meest volledige en effectieve ontharingslaser die momenteel beschikbaar is. Door gebruik te maken van meerdere lasergolflengten en technologieën maakt de Soprano ICE het voor behandelaars mogelijk alle mogelijke haartypen van heel uiteenlopende patiënten het hele jaar door te behandelen, behandelingen snel en comfortabel uit te voeren en het best mogelijke klinische resultaat te bereiken.

Als zeer innoverend bedrijf, brengt Alma u de meest geavanceerde ontharingsoplossingen die in de sector beschikbaar zijn. Door de voordelen van de alexandriet golflengte te combineren met de voordelen van een diode laser, biedt de Soprano ICE de nieuwste ontharingstechnologie en behandelingsmethoden.


De onderstaande links kunt u aanklikken voor meer informatie over Soprano ICE.

Het Soprano ICE multipakket

alexandriet technologie

Op diode laser gebaseerde  alexandriet technologie
Voor de meest uiteenlopende haartypes en haarkleur
Specificaties: Diode, 760 nm, spot size 15x10 mm, tot 10 Hz
De Soprano ICE is een doorbraak op het gebied van ontharingstechnologie en maakt gebruik van een diode laser die gebaseerd is op een alexandriet golflengte, wat voor een nog betere energieopname door de melaninechromofore groepen zorgt.
De krachtige opname die mogelijk is met de alexandrietgolflengte in combinatie met de koeling van de contacttip, behandelingsdekking, comfort en het weinige onderhoud van de diode laser biedt een ideale oplossing voor de meest uiteenlopende haartypes en haarkleur – met name licht gekleurd en dun haar.

Speed™ technologie

Speed™ technologie
De helft van de behandelingstijd
Specificaties: Diode, 810 nm, spot size 20x10 mm, tot 10 Hz
Verricht meer behandelingssessies in minder tijd met een grote spot size applicator, waardoor u sneller grotere gebieden kunt behandelen en uw patiënten de snelst mogelijke en meest effectieve ontharing kunt bieden.

Compacte applicator

Compacte applicator
Veelzijdige behandelingsmethoden
Specificaties: Diode, 810 nm, spot size 12x10 mm, tot 10 Hz
Een ergonomisch lichtgewicht ontwerp maakt de behandeling comfortabeler voor de behandelaar en aangenamer voor de patiënt.

Diode Laser YAG technologie

Diode Laser YAG technologie
Speciaal voor donkere huidtypes
Specificaties: Diode, 1064nm, Spot Size 12x10mm, up to 10 Hz
De YAG maakt gebruikt van een op diode laser gebaseerd ND:YAG golflengte, wat voor een gemiddelde energieopname van de melaninechromofore groepen zorgt. Dit opnameniveau gecombineerd met de koeling van de contacttip, behandelingsdekking, comfort en het weinige onderhoud van de diode laser, biedt een gerichte oplossing voor de donkere huidtypes.

NIR (Near Infra Red)

NIR (Near Infra Red)
Huidverstrakking& pijnbestrijding
De NIEUWE (bijna-infrarood) NIR-module levert een uniforme energieverdeling die voor een aanzienlijke maar comfortabele huidverstrakking zorgt zonder de opperhuid te beschadigen. Dit handstuk kan ook worden gebruikt voor het behandelen van lichte spierpijn, gewrichtspijn en stijfheid, lichte gewrichtspijn door artritis en kan ook helpen bij spierspasmes, lichte verstuikingen en verrekkingen en lichte pijn in de rugspieren.
Verkrijgbaar in Face (6cm) en Body (18cm) uitvoering.

Gezichtstip

Gezichtstip
Komt ook op de moeilijkst te bereiken plekken
Specificaties: Diode, 810 nm, spot size 6 mm
De unieke gezichtstip maakt het mogelijk ook de moeilijkst te bereiken plekken zoals oren, neusgaten en de huid onder de wenkbrauwen te behandelen.

ICE™ technologie

ICE™ technologie
Simultane koeling van het contactpunt
ICE™ technologie is een geavanceerde koeltechnologie die de huid tijdens de behandeling gedurende langere perioden koelt. De koude saffieren tip die in de ICE™ technologie wordt gebruikt, beperkt het risico van brandwonden tot een minimum, terwijl de warmte wordt vastgehouden in de lederhuid waar de haarfollikels behandeld worden.
Het koelen van de contacttip verhoogt het comfort voor de patiënt, waardoor de behandelingen nog nooit zo aangenaam waren.

Dual Mode – SHR™- & HR-modes

De Soprano ICE biedt u zowel SHR als stationaire (HR) behandelingsopties om aan de verschillende behoeften van uw praktijk tegemoet te komen.

De voordelen


Voordelen van het systeem
 • De Soprano heeft ruim 6 jaar klinisch bewezen effectiviteit
 • De Soprano is door de FDA toegelaten voor de huidtypes I-VI en de gebruinde huid
 • Intuïtief en gebruiksvriendelijk 12" kleuren-touchscreen met vooraf ingestelde parameters
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Geen verbruiksartikelen
Voordelen voor de patiënt
 • Nagenoeg pijnloos
 • Veilige behandeling bewezen in meerdere klinische studies
 • Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gebruinde huid

Technologie

Innovatieve technologieën voor comfortabeler behandelingen
Het vrijwel pijnloze ontharingsproces met behulp van de SopranoICE werkt door het veilig en voorzichtig opwarmen van de lederhuid tot een temperatuur die haarfollikel effectief beschadigt en de teruggroei voorkomt, maar geen letsel aan de omringende huid veroorzaakt. De technologieën die voor de SopranoICE behandelingen worden gebruikt zijn onder meer:

 • Gouden standaard 810-nm diode laser
 • IN-Motion™
 • CW Pulse™
 • DualChill™

Gouden standaard 810-nm laser diode De SopranoICE maakt gebruikt van de 810-nm diode lasertechnologie, de gouden standaard in laserontharing sinds de introductie ervan in 1998. In tegenstelling tot eerdere systemen dringt de energie van de SopranoICE echter diep door in de lederhuid (waar de haarfollikel zich bevindt) met een hoog gemiddeld vermogen en een snelle repetitiesnelheid van 10 pulsen per seconde.

Post SHR Histologies*

Post SHR Histologies

*Courtesy of Dr. Tania Meneghel, São Paulo, Brazil

IN-Motion™ technologie neemt pijn weg

SHR BehandelingHet hoge gemiddelde vermogen, de lage fluentie, hoge repetitiesnelheid van de pulsen van de SHR-modus verhogen langzaam de temperatuur van de haarfollikel met daarin de cellen die verantwoordelijk zijn voor de teruggroei van de haar. Door het handstuk tijdens de behandeling constant te bewegen wordt de energie veilig en op een uniformere wijze toegevoerd, waardoor geen plaatsen worden overgeslagen en het comfort voor de patiënt verzekerd wordt.

CW Pulse™
De CW Pulse™ technologie zorgt voor een gelijkmatiger verdeling en effectievere fluentie voor meer comfort voor de patiënt. De unieke pulsstructuur van de SopranoICE omvat twee afzonderlijke pulsen. De eerste is een voorverwarmde, lange puls die het weefsel veilig verwarmt; de tweede, korte puls vernietigt daadwerkelijk de haarfollikel en het omliggende vaatstelsel.

DualChill™
De koeling voor de SopranoICE komt van de saffieren DualChill™ tip. Naast het comfort dat door de IN-Motion technologie wordt bereikt, maakt DualChill het zelfs nog comfortabeler en maakt het gebruik van koelgels of pijnstillende middelen vrijwel overbodig. De DualChill™ technologie draagt bij aan het behoud van de opperhuid en maakt een hoge fluentie voor ieder huidtype mogelijk.

Technische Specificaties


Lichtbron:Diode 810nm
Fluentie: tot 20J/cm2
Frequentie:tot 10Hz
Koeling:: Contact cooling
Display: interactief 12” kleuren-touchscreen
Elektriciteit: 120/230 V, 13/6 A, 50 Hz
Afmetingen: 53 cm x 57 cm x 120 cm (20’’ x 22.4’’ x 47’’)
Gewicht: 50 kg (110 lbs)

Voor en na foto's


 
Voor Na


 
Voor Na


 
Voor Na