Laser360IQ Complete huidvernieuwing

Complete huidvernieuwing met vier technieken

Laser 360iQ biedt een complete behandeling voor de meest voorkomende verouderingsverschijnselen als pigmentvlekjes, huidverslapping en huidveroudering (rimpels) door diverse technieken met elkaar te combineren.

Laser 360iQ is anders dan andere behandelingen voor huidverjonging, omdat deze techniek niet-invasief is en iedere patiënt een gepersonaliseerd behandelplan krijgt. De Laser 360iQ behandeling is daarnaast uniek omdat de behandeling deels wordt uitgevoerd met de ClearLift, de eerste niet-ablative 1064nm Q-switched laser ter wereld.

Door de zeer krachtige technologie, is de behandeling effectief en tegelijkertijd pijnloos. Daarnaast hoeft de patiënt absoluut geen hersteltijd in te calculeren. Meer informatie over de ClearLift vindt u hieronder in het ClearLift submenu.

Andere technologieën die worden toegepast met de Laser360iQ behandeling zijn de iPixel ER , Dye PL/AFT 540/AFT570 en de SST/NIR voor respectievelijk huidverjonging, pigment en couperose verwijdering en huidverstrakking.

Behandelprotocol
Aantal behandelingen: 3-5
Interval tussen de behandelingen: 1-3 weken

Het Laser360iQ protocol is speciaal ontwikkeld voor de delicate huid. Met dit protocol kunt u de tijd terug draaien voor uw patiënten.

Indicatiegebieden
Voorhoofd – Decolleté – Lijntjes rond de mond – Nek – Wangen – Kraaienpootjes – Bovenlip / Rokerslijntjes – Handen.

Downloads

Video