Multi laser en IPL licht platform voor medische esthetiek

IPL apparaat Harmony XL

Waarom meerdere laser of IPL (licht) apparatuur aanschaffen als u ook ťťn multifunctioneel platform kunt kopen?


Het Harmony XL laser en licht systeem is een multifunctioneel platform dat 13 verschillende technologieën integreert in één machine. Er zijn 28 verschillende handstukken verkrijgbaar.

laser en IPL licht platform Harmony XL
Met dit platform bent u klaar voor de toekomst. U kunt naarmate uw praktijk groeit uw behandelmogelijkheden uitbreiden door meerdere laser of licht (IPL) handstukken te kopen. Met het Harmony XL platform is het mogelijk om meer dan 65 FDA goedgekeurde indicaties te behandelen. Het aanschaffen van meerdere apparaten is verleden tijd.

Welke medische, esthetische en cosmetische laser en licht (IPL) behandelingen biedt de Harmony XL?

Prijs en informatie aanvraag Harmony XL


De onderstaande links kunt u aanklikken voor meer informatie over Harmony XL.

Kenmerken van de Harmony XL

 • Meer dan 60 esthetische/medische toepassingen
 • Kan zowel uitgebreid als geŁpgraded worden
 • Wordt geleverd met Laser360 componenten voor huidverjonging
 • Gemakkelijk te vervoeren van kamer naar kamer
 • IN-Motion Technology T
 • Nu ook verkrijgbaar met geÔntegreerde contactkoeling
 • Goede kwaliteit/prijs verhouding met een hoog rendement op uw investering
 • Een hoge patiŽntentevredenheid

De volgende handvaten zijn beschikbaar

De HarmonyģXL laser is ontwikkeld om zowel met gepulseerd licht als met laserlicht te werken. De volgende handvaten zijn beschikbaar:

Lichttherapie
• Impact handstuk
   (alleen verkrijgbaar op de Harmony XLi)
Huidverbetering
• Dye VL Fungus (1cm2) NIEUW Schimmelnagels, vasculaire & pigment laesies PDF
• Dye-VL 500-600 NIEUW Vasculaire & pigment laesies PDF
• Pulsed UV 300-380 Psoriasis en Vitiligo behandelingen
• AFT 420 Acne Actieve Acne
• AFT 515 SVL Oppervlakkige vasculaire letsels
• AFT 540 VP Vasculaire en pigment-letsels
• AFT 570 SR Pigmentvlekken, huidverjonging
• LED 589 Verbeterde doorbloeding
• NIR SHR Super ontharing
• NIR ST Huidverstrakking , striae, wratten

Lasertherapie
• Long Pulse Nd:YAG 1064 Vasculaire letsels / Behandeling van oppervlakkige vaatjes op de benen, schimmelnagels
• High Power Q-Switched Nd:YAG
  1064 & 532 dermale
Verwijdering van tatoeages en
pigmentletsels, schimmelnagels PDF
• High Power iPixel ER 2940 NIEUW Littekens, Fractionele & Ablatieve Huidvernieuwing PDF
• High Power Pixel Er:YAG 2940 Littekens, Fractionele & Ablatieve Huidvernieuwing
• Alexandriet 755 Ontharing en hyperpigmentatie

High Power Pixel 2940 Er:YAG

De beste anti-aging behandeling van dit moment

High Power Pixel
zonder dat daar een chirurg aan te pas hoeft te komen is een behandeling met de fractional laser. Bijzonder populair onder de grote sterren in Miami en Beverly Hills. Fantastische lange termijn resultaten in een paar behandelingen! De huid wordt aanzienlijk strakker en veerkrachtiger en tevens ziet de huid er zichtbaar jonger en gladder uit.

Deze methode werkt echter totaal anders dan alle andere bestaande technieken. De behandeling is zeer patiŽntvriendelijk, heeft nauwelijks bijwerkingen en de resultaten zijn verbluffend.

High Power Pixel 2940 handstuk
High Power Pixel 2940 handstukHoe werkt het: De fractional laser is een nieuw type laser. Het handstuk van de laser schiet een groot aantal hele kleine gaatjes in de huid met behulp van laserlicht: per vierkant centimeter maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Deze minuscuul kleine wondjes genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen.

De huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en de collageenaanmaak krijgt een gigantische boost.

Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. Tevens betekent dit dat de huidtextuur zichtbaar verbetert en de stevigheid van de huid veel beter wordt. Nog een extra voordeel; het is een pijnloze methode, er is weinig hersteltijd, de client kan zijn/haar werkzaamheden snel hervatten! U ziet een ťťn ŗ twee dagen wat roodheid in de huid. Deze lasertechnologie is in staat het ouder worden van de huid enkele jaren terug te draaien. De behandeling kan toegepast worden vanaf 30 ŗ 35 jarige leeftijd.

ipixel

High Power Pixel 2940 voor gefractioneerde ablatie
Met de "High Power Pixel 2940 is de ablatie zone 8 x 8 mm in grootte, met een penetratiediepte van 20-150 microns. Het handstuk heeft 2 gefractioneerde mogelijkheden: een 7X7 patroon en een 9X9 patroon.

High Power Pixel 2940 voor gefractioneerde ablatie

High Power Pixel 2940 Er:YAG Handpiece Specificaties
High Power Pixel 2940 Er:YAG Handpiece Specificaties

Fractional laser therapie is geschikt voor:

 • Algehele huidverjonging
 • Stralende egale teint
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Acnelittekens
 • Het verwijderen van pigmentvlekken ( ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
 • Huidverstrakking
 • Het verbeteren van de porie structuur
 • Kraaiepootjes rondom de ogen

Werking
De textuur van de huid verbetert, de huid wordt strakker, krijgt meer volume, littekentjes worden minder en poriŽn kleiner. Ook heeft de fractional laser een positief effect op fijne rimpeltjes en craquelť lijntjes. Hoewel ook hyperpigmentatie ( zwangerschapmasker, ouderdomsvlekken) verdwijnen, komen deze weer terug als u zonder beschermingsfactor de zon in gaat. Wilt u ook een blijvend positief effect op pigment? Dan kunt u naast een behandeling met onze fractional laser ook voor kiezen de fractional laser behandeling te combineren met injectables voor een algehele aangezichtsverjonging zonder het gebruik van een chirurgisch mes. Hoewel ťťn behandeling al een prachtig resultaat geeft, hebt u soms drie to vier behandelingen nodig voor het optimale resultaat. Dat hangt geheel af van uw huid, huidconditie en hoe u de huid thuis verzorgt.

NIEUW 2012 Ė High Power iPixel ER 2940 handstuk
Sneller, Krachtiger, Elegant te maneuvreren

iPixel ER is de snelste en meest krachtige Erbium laser module van Alma Lasers. Ontworpen voor gebruik op de Harmony XL. De iPixel ER versnelt de behandeling en levert betere resultaten voor huidverjonging & -verbetering, , littekenbehandeling, en verbetering van rimpels en fijne lijntjes.

In tegenstelling tot traditionele Erbium lasers, rust de iPixel ER op twee wieltjes die over de huid rollen. Op moment van rollen wordt er automatisch en gecontroleerd laser pulsen afgegeven. De laser pulsen worden gesplitst in een enkele rij van 7 pixels.

Vergeleken met stationaire Erbium modules, waar de laser is verdeelt over een 7x7 of 9x9 patroon, is de energie per pixel tot 10x krachtiger. Dit resulteert in meer ablatieve schade en betere resultaten. De kleine ruimte tussen de 7 pixels minimaliseert het te behandelen gebied doordat er een huidgebied ontstaat dat onbeschadigd blijft door de laser. iPixel ER levert een beter resultaat en een snellere hersteltijd voor de patiŽnt, omdat de huid sneller geneest en collageen wordt versterkt.

Download iPixel ER brochure

Laser360

Laser 360

3 technologieŽn in 60 dagen
Bereik complete huidvernieuwing door 3 technologieŽn in 60 dagen met Laser360.

Laser 360
Met geavanceerde lasers, zoals Laser360 kunt u een bijzonder complete huidverjonging verkrijgen. Hierdoor kan een uitgebreide facelift lange tijd of zelfs in het geheel achterwege blijven. Behandelingen met Laser360 zullen de structuur van uw huid verbeteren en zorgen voor een stralende, egale teint en voor verbetering van littekens en zonbeschadigingen.

Huidverjonging door vernieuwing met de High Power Pixel 2940 Er:YAG
Laser360 stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de structuur en de teint van de huid verbetert en fijne gezichtslijntjes vervagen. Het werkt door het aanbrengen van duizenden microscopisch kleine perforaties in de huid met de fractional erbium laser, terwijl de huid om de perforaties heen in tact wordt gelaten.

Dit proces van collageen stimulatie met behulp van microperforaties waarbij het omliggend weefsel onbeschadigd blijft, zorgt voor een snelle huidvernieuwing. Dit in tegenstelling tot de traditionele, agressievere laserbehandelingen met lange hersteltijd en bijwerkingen.

Huidverstrakking met de ST nabij infrarood module
Laser360 verstevigt verslapte huid met behulp van nabij infrarood licht. Dit met name in het aangezicht. De behandeling gebruikt nabij infrarood licht om een dieptewarming in uw lederhuid te creŽren, waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt en de verstrakking in gang wordt gezet.

Pigmentvlekjes en couperose (rode vaatjes) met de AFT 540 en 570

Laser360 biedt ook mogelijkheden voor verwijdering van pigmentvlekken en oppervlakkig liggende (rode) vaatjes. Het resultaat van de Laser360-behandeling is dat oppervlakkige pigmentvlekken verdwijnen, de structuur en de kleur van de huid verbeteren en kleine oppervlakkig liggende vaatjes minder zichtbaar worden.

De combinatie van de drie technologieŽn maakt uw huid frisser, gladder en jonger. Behandelingen met Laser 360 zijn veilig, comfortabel en effectief zonder dat er injecties of operatieve ingrepen nodig zijn en zonder dat er tijd verloren gaat. Uw gezicht kan er wat rood uitzien na de behandeling, alsof u licht door de zon verbrand bent. Al deze milde verschijnselen zullen binnen 48 uur verdwijnen

Laser 360 video

Voor en na foto's

Harmony XL heeft duizenden artsen geholpen bij het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten. Bekijk hier enkele succesvolle voor en na foto's.

Harmony XL video