Pixel CO2

Pixel CO₂ Huidvernieuwingssysteem

Alma lasers’ fraxionele ablatie CO₂ oplossing, de PixelCO₂ combineert het beste van beide werelden voor huidvernieuwing. Het levert de bewezen effectiviteit van traditionele ablatieve CO₂ behandelingen, zonder de risico’s, discomfort en lange hersteltijd.


De PIXEL CO2Maximale resultaten, minimale hersteltijd
Steeds meer patiënten zijn gemotiveerd huidbeschadigingen te corrigeren en oneffenheden te verbeteren, maar zijn terughoudend vanwege de bijwerkingen die geassocieerd worden aan deze procedure. De gefraxioneerde PIXELCO₂ behandeling biedt nu een superieure oplossing - drastische resultaten in één behandeling met veel betekenende verbeteringen zoals:

  • CO₂ ablatieve oplossing met doeltreffendheid en snelle genezing, in ongeveer 3 à 5 dagen.
  • Verminderde klinische en sociale herstelperiode
  • Verwijderd risico’s en effecten na de ingreep, zoals een infectie, littekenvorming, erytheem of vertraagde hyper- of hypopigmentatie
  • Verbeterde veiligheid en comfort voor de patiënt

Via de onderstaande links kunt u meer info vinden over de Pixel CO2.

PIXEL CO₂: Verhoging van de gouden standaard in huidvernieuwing

De PIXELCO₂ verbetert de gouden standaard van de CO₂ huidvernieuwing door het combineren van de gefractioneerde PIXEL technologie en de traditionele CO₂ huidvernieuwing. De nieuwe PIXELCO₂ levert een bewezen effectieve behandeling voor een ouder wordende en beschadigde huid. Dit geld ook voor acnelittekens, fijne rimpels, oneffenheden, en lentigo solaris (zonnevlekjes).

Het systeem maakt gebruikt van een hoge intensiteit carbondioxide (CO₂) om niet gewenste huid te laten verdampen. De door Alma Lasers gepatenteerde techniek garandeert resultaat met snellere genezing van de huid. De resultaten van de PIXEL CO₂: jonger, gladder en gezonder uitziende huid in één behandeling, met minimale onderbreking in het dagelijkse leven van de patiënt.

Het Alma Lasers voordeel
Alma’s PIXELCO₂ is de meest sterke CO₂ laser op de markt vandaag de dag. Hij gebruikt energie tot 70W. Dit is meer energie dan andere CO₂ lasers op de markt. De PIXEL CO₂ gebruikt de hoogste kwaliteit componenten, inclusief de Coherente Inc. laser bundels, zodat u er vanuit kunt gaan dat het systeem de meest sterke en betrouwbare resultaten geeft.

Brede range fractionele ablatieve behandelparameters
De Pixel CO2voorziet een ablatieve efficiëntie; corrigeert en modelleert acnelittekens, verbeterd de huidtextuur, de architectuur en algehele conditie van de huid.
De anti-ageing gefractioneerde technologie van dit systeem, behandelt gemiddelde tot ernstige acnelittekens, hypertrofische littekens en melasma. Tevens vermindert het fijne lijntjes en rimpels, verbetert pigmentverkleuringen en een door zonbeschadigde huid en vermindert de grootte van de poriën.

Hoe werkt de PIXEL CO₂

De PIXELCO₂ laser maakt door middel van de Pixel lens microscopisch kleine thermale kanaaltjes in de huid. Dit creëert een ablatie en thermisch effect in alleen die kanaaltjes. Een microscopische ingreep zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Deze microscopisch kleine beschadigingen van de huid (ongeveer 15-20%) van het behandeld gebied starten het genezingsproces. Wanneer het collageen hergroepeert verstrakt de huid en verminderen littekens. De intacte, onbeschadigde huid rondom het behandelde gebied maakt het snelle herstel mogelijk.

CO2 pixel laserPixel micro-kanaaltjes technologie ablateert minder dan 20% van de epidermis met 10,6 µm CO2 laserenergie. Kleine lichtstralen penetreren de huid, thermische kanaaltjes achterlatend welke tot in de dermis reiken.


Gepatenteerde fractionele technologie
Het fractionele Co₂ systeem is gebaseerd op een holografische techniek waarbij de laserstraal wordt gesplitst in het optimaal aantal pixels voor vorm en diameter. De technologie creëert kleine kanaaltjes van ablatieve en thermische schade welke diep penetreren in de dermis en de groei van nieuw collageen stimuleren terwijl oververhitting van het omliggend weefsel wordt geminimaliseerd.

CO2 pixel laser
Foto’s met dank aan:
Dr. Rafael Nunes, plastisch chirurg, Slim Clinique, Rio De Janeiro Brazil

Ablatie Kolom compleet herstel

Betrouwbare resultaten

Het Pixel CO₂ systeem elimineert het giswerk van artsen door zijn voorgeprogrammeerde behandelparameters, afhankelijk van het type procedure. Deze parameters zijn gebaseerd op multi-case studies om de optimale gewenste resultaten te bepalen. Door geen bewegende onderdelen of het handmatig instellen van het systeem is de Pixel CO₂  erg betrouwbaar en elimineert bijna alle mogelijke vergissingen door artsen. De behandeling is in hoge frequentie en veilig, resultaten zijn betrouwbaar, voorspelbaar en herhaalbaar.

Intuïtieve, gebruiksvriendelijke handeling
De Pixel CO₂ kleuren LCD display leidt artsen door de parameterselectie, welke voorgeprogrammeerd is voor het behandelen van een brede range aan indicaties.

Optie voor chirurgische handstukken
De Pixel CO₂ systeem is dusdanig ontworpen dat er twee chirurgische handstukken voor invasieve procedures aan te sluiten zijn voor behandelingen in een privékliniek of op een operatiekamer.

CO2 handstukken

Krachtig en veelzijdig

Pixel CO₂ state-of-the-art technologie kan gebruikt worden voor zowel oppervlakkige huidcondities als wel voor diepere huidbeschadigingen. De fractionele technologie is uiterst accuraat en de Pixel CO₂- maakt huidvernieuwing mogelijk, inclusief de delicate gebieden zoals het gezicht, decolleté, nek en handen. Elke behandeling is ontworpen specifiek voor de noden van de patiënt.

Klinisch bewezen technologie & aanzienlijk minder risico
De Pixel CO₂ laser is CE geregistreerd en FDA goedgekeurd voor zeer veel applicaties en indicaties. Meer dan 3 jaar klinische vervolgstudies zijn uitgevoerd van meer dan 100 patiënten en histologische gegevens.

In tegenstelling tot conventionele CO₂ lasers, vermindert de Pixel CO₂ het risico van vertraagde hypopigmentatie, littekenvorming, post-inflammatoire hyperpigmentatie, infectie en aanhoudende erytheem aanzienlijk.

Maximale resultaten, minimale hersteltijd

Huidvernieuwende technologie Hersteltijd * Aanbevolen voor
Traditionele Ablatie / CO2 40 dagen Extreme huidvernieuwing
Pixel CO2 3-5 dagen Gemiddelde huidvernieuwing
Harmony XL Pixel 2940 3 dagen Milde huidvernieuwing

Voor en na foto´s

CO2 pixel voor na foto's

Technische specificaties

Laser type RF-gedreven CO₂ laser
Golflengte 10,6 µm
Operationele stand CW, Super Puls
Laser uitgaande kracht 40/70W CO2 bron van Coherent Inc.

Chirurgisch handstuk
Herhaling / Pulsen Op tijd 10-1000msec
Na tijd 10-1000msec
Pixel Handstuk
Herhaling / Pulsen 10-500 mJ/Pixel
Stroom Laag (10W), Medium (30W), Hoog (60W)
Grootte spot 11x11mm bij 7x7 pixels (49 pixels), 9x9 pixels (81 pixels)
Chirurgische handstukken 50mm, 100mm
Leveringssysteem Door veren-voorziene vaste arm
Bediening Kleuren LCD scherm, voetpedaal
Diode gestuurde Laser 650nm, 5mV
Elektriciteit 120 VAC, 16A, 50/60 Hz of 230 VAC, 8A, 50/60 Hz
Afmetingen 132cm x 43cm x 53 cm
Gewicht 61 kg

 

Alma Lasers’ fractionele Pixel technologie serie
De Pixel CO₂ is de nieuwste en de meest krachtige aanvulling aan Alma Lasers’ uitgebreide laser producten voor huidvernieuwing. Hierbij gebruikmakend van Alma’s gefractioneerde Pixel technologie. De serie bevat de Pixel Erbium 2940 (gebruikt bij het Harmony platvorm), en de Pixel Omnifit, een koppelbare handstuk dat gefractioneerde technologie kan leveren aan andere CO₂ en Erbium platvormen.