Producten | Alma Lasers Benelux

Harmony XL
De Harmony®XL laser van Alma Laser is het meest uitgebreide platform voor laser- en lichtbehandelingen. Met zijn modulaire ontwerp maakt het systeem gebruik van zo'n 10 verschillende technologieën, samengebracht in 1 compact apparaat.

Meer over Harmony XL >>

Harmony Lite
De Harmony Lite is een uitbreidbaar IPL platform voor esthetische licht behandelingen. Haar modulaire ontwerp voorziet uw praktijk van diverse specifieke cosmetische behandelingen en dat alles met één compacte machine.

Meer over Harmony Lite >>

Soprano ICESoprano ICE is de volgende generatie SHR technologie voor nagenoeg pijnloos ontharen. De nieuwe ICE applicator koelt de huid nog meer door de vele geïntegreerde koelelementen die zich in de applicator bevinden.

Meer over Soprano ICE >>

V-ShapeHet Accent V-Shape protocol is gebaseerd op ultrasound gecombineerd met radiofrequentie (RF) ter eliminatie van vet en het verstrakken van de huid. Parallel aan Alma Lasers In Motion™ technologie, de behandeling is niet-invasief, veilig, effectief en met zo goed als geen pijn of risico op verwonding.

Meer over V-Shape >>

Accent XL
Accent®XL, een uniek multifunctioneel, op Radio Frequentie (RF) gebaseerd systeem, voor een minimaal invasieve huidverstrakking, verbetering van lichaamscontouren en cellulitisbehandeling, dat bovendien vrijwel pijnloos is.

Meer over Accent XL >>

Accent Ultra
De Accent Ultra, een machine met twee verschillende technologieën voorbehandeling van cellulite, body contouring, vet reductie en huidverstrakking. De Accent Ultra is het nieuwste body contouring apparaat van Alma Lasers.

Meer over Accent Ultra >>

Accent XL
Legato is het eerste systeem in zijn soort welke twee nieuwe technologieën combineert – Pixel RF™ en de Impact™. De combinatie van deze beide technologieën maakt de Legato uitermate geschikt voor de behandeling van o.a. striae, littekens, acne littekens en huidverjonging.

Meer over Legato >>

Spa SHR Pro
Stelt u zich eens voor dat u uw cliënten kunt vertellen dat er een manier is om ongewenst haar, lelijke vlekjes en hardnekkige rimpels op nagenoeg pijnloze manier te verwijderen zijn. En nu kan dit. Met het meest geavanceerde IPL apparaat dat beschikbaar is voor de esthetische en cosmetische markt; de Spa SHR Pro.

Meer over Spa SHR Pro >>

Spa SHR
Stelt u zich eens voor dat u uw cliënten kunt vertellen dat er een manier is om ongewenst haar te verwijderen op een vrijwel pijnloze manier. En nu kan dit. Met het meest geavanceerde IPL haarverwijderingsapparaat voor de esthetische en cosmetische markt; de Spa SHR™.

Meer over Spa SHR >>

Spa RF
Nu is er een revolutionaire manier om centimeters te verliezen zonder dieet, lichaamsoefeningen of operatie. Het heet de Spa RF™. De Spa RF™ is een ongelooflijke technologische doorbraak welke geavanceerde hitte- energie gebruikt ter behandeling van cellulite en ter verbetering van de lichaamscontouren.

Meer over Spa RF >>

Omnifit Handstuk
De PIXEL CO2 OMNIFIT vertegenwoordigt het beste van beide werelden op gebied van huidvernieuwing. Het combineert de bewezen effectiviteit van een ablatieve aanpak met het patiënten comfort niveau en gemak van een niet ablatieve methode.

Meer over Omnifit >>

Pixel CO2
Alma lasers’ fraxionele ablatie CO2 oplossing, de PixelCO2 combineert het beste van beide werelden voor huidvernieuwing. Het levert de bewezen effectiviteit van traditionele ablatieve CO2 behandelingen, zonder de risico’s, discomfort en lange hersteltijd.

Meer over PixelCO2 >>