Accent XL

Een uniek multifunctioneel systeem

Accent®XL, een uniek multifunctioneel, op Radio Frequentie (RF) gebaseerd systeem, voor een minimaal invasieve huidverstrakking, verbetering van lichaamscontouren en cellulitisbehandeling, dat bovendien vrijwel pijnloos is.

Accent XLAccent XL maakt de huid strakker en geeft het lichaam zijn vorm terug door een speciale dubbelgelaagde warmtetherapie. Alleen het Accent XL systeem van Alma Lasers combineert twee radio frequentie procedures in één apparaat. Beide gedeponeerde procedures - BiPolair en UniPolair - worden geleverd in de vorm van een los handstuk dat therapeutische hitte afgeeft in de verschillende weefsellagen in het lichaam.

De onderstaande links kunt u aanklikken voor meer informatie over Accent XL.

Sneller resultaat door een nieuw groter handstuk

Het nieuwe UniLarge handstuk kan nu een twee keer zo groot gebied bestrijken met twee keer zoveel energie. Dit betekent dat behandelingen tot wel 30% sneller kunnen wordt uitgevoerd - cliënten zien sneller resultaat en u vergroot uw bedrijfsrendement

  • Het BiPolair handstuk geeft oppervlakkige hitte lokaal af, op gevoelige gebieden zoals het gezicht.
  • De exclusieve UniPolair en UniLarge handstukken verwarmen de huid en onderhuid dieper en over een groter gebied.

UniPolair Handstuk Voor een diepere behandeling
UniLarge Handstuk Voor een snellere behandeling
BiPolair Handstuk Voor een meer oppervlakkige behandeling

Een vrijwel pijnloze behandeling

AccentXL verjongt de stevigheid en structuur van de huid met de exclusieve IN-MotionT techniek die een snelle, veilige en vrijwel pijnloze behandeling van uw patiënten garandeert. IN-Motion verhit de lagen van de huid geleidelijk en is dus uiterst comfortabel.

IN-MotionTM Technologie verdrijft de pijn

De In-Motion technologie betekent een doorbraak op het gebied van cliëntencomfort, behandelsnelheid en voortdurende klinische resultaten. Waarom? Het geeft een geleidelijke hitteverhoging tot het niveau van de beoogde therapeutische temperatuur, zonder het risico van verwondingen en met veel minder pijn voor de cliënt.

Innovatieve nieuwe handstukken nu leverbaar

Pak uw voordeel met de uitbreidingsmogelijkheden van het AccentXL platform.

PixelRF Handstuk
Gebruik Micro Plasma TechnologyT met een combinatie van stationair en IN-MotionT tips, Het PixelRF handstuk zorgt voor verbetering van acne littekens en striae, huidverstrakking, behandeling van verkleuring, fijne lijntjes en rimpels.

Pixel Handstuk     Pixel Handstuk

Gebaseerd opUniPolairT RF-technologie, the PixelRF tips met Micro Plasma TechnologyT maken multiple gecontroleerde microperforaties vergelijkbaar met vele gefractioneerde huidvernieuwingslasers ( CO2Pixel en Erbium Yag pixel). Gedurende de procedure wordt alleen een klein gedeelte van het weefsel geablateerd. Het overgebleven weefsel zorgt voor een snelle heling. De behandelinmg heft verkleuringen op en zorgt voor huidverstrakking door aanmaak van nieuw collagen.

Periorbitale Handstuk
Het Periorbitale handstuk is ideaal voor behandeling van moeilijke gebieden rondom de ogen.

Periobitale Handstuk

Voor en na foto's

Accent XL werkt op alle lichaamsdelen, ongeacht het huidtype of de leeftijd van een patient. Bekijk hier enkele succesvolle voor en na foto's.

Voor en na foto's RF pixel


Foto's met dank aan: Prof. Wei Liu, China


Voor 1 jaar na 2 behandelingen


Voor Na 3 behandelingen


Voor 1 jaar na 2 behandelingen


Foto's met dank aan: Dr. Edward Lack, Chicago IL, USA


Voor 5 dagen na eerste behandeling


Voor 5 dagen na eerste behandeling

Accent XL video