Accent Ultra

Selectieve lipolyse Ultrasound en Radiofrequentie Bodycontouring werkstation

Een machine met twee verschillende technologieën voorbehandeling van cellulite, body contouring, vet reductie en huidverstrakking.

Accent Ultra
De Accent Ultra is het nieuwste body contouring apparaat van Alma Lasers die twee 'state-of-the-art' technologieën combineert voor non-invasieve en pijnloze lichaamsmodellering. De Accent Ultra is het eerste echte alternatief vcor chirurgische procedures zonder herstelperiode of bijwerkingen.

De onderstaande links kunt u aanklikken voor meer informatie over Accent Ultra.

De Ultra module

De Ultra module heeft het vet als doel en is gebaseerd op Alma Lasers' unieke selectieve, non-invasieve, ultrasound technologie. De Ultra behandeling richt zich veilig en effectief op plaatselijke vetophopingen voor succesvolle body contouring.

De Uniform module

De uniform module richt zich op cellulitis met een combinatie van Alma Lasers' Radiofrequentie Unipolaire technologie en mechanische drainage technologie.

Hoe werk de Accent Ultra?

Accent Ultra's geavanceerde body contouring behandeling penetreert door de epidermis en dermis tot het subcutane vet. Dit om effectief de behoeften van patiënten en artsen te kunnen beantwoorden.

  • De Ultra module combineert twee geavanceerde Ultra Sound technologieën:
    De Cold mode: deze golflengte richt zich op de vetcellen.
    De Hot mode: deze golflengte richt zich op het thermische proces

  • De Uniform Module combineert de Radio Frequentie technologie met een mechanische lymfe drainage technologie voor een niet-invasieve behandeling van cellulitis en huidverstrakking.

De combinatie van beide modules tijdens dezelfde sessie geeft een optimale beschadiging aan de vetcellen zonder de zenuwen, bloedvaten en bindweefsel te beschadigen.

Voor en na foto's

Accent Ultra heeft duizenden artsen geholpen bij het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten. Bekijk hier enkele succesvolle voor en na foto's.

Accent Ultra video